Meer resultaten voor training

training
 
Een verkooptraining helpt hierbij.
Dat een verkooptraining dus wel degelijk een investering is en dat de kosten van de training en de verloren werktijd van de verkopers lager zijn dan de groei in verkoopeffectiviteit. Meer afspraken, een hogere conversie, een hogere verkoper tevredenheid of een hogere marge zijn goede voorbeelden van wat een verkooptraining kan opleveren. 5 tips om te leren omgaan met een assertieve klant. Maak kennis met de doelbewuste, scherpe, veeleisende prijsvechter. Hij gaat voor het onderste uit de kan. Hij begint steeds weer over de euros of korting. We noemen hem de vurig rode beslisser. Hoe sluit je aan bij zon assertief type klant? Hoe beïnvloedt het je acquisitie, kennismaking, behoefteanalyse, aanbod en afsluiting? Hoe stem je je communicatie af op deze rode klanten? Hieronder lees je vijf tips om te scoren bij een extravert vastberaden dubbeltje op de eerste rang. Vijf slimme manieren om je prijs te verdedigen. Het geeft een kick om een nieuwe opdracht binnen te halen. Klanten worden echter steeds kritischer als het gaat om de prijs die ze moeten betalen voor een product of dienst. Hoe kun je opdrachten binnenhalen, zonder meteen korting te moeten geven en dus je eigen marge onder druk te zetten?
Met SEO Page Optimizer wordt zoekmachine optimalisatie een fluitje van een cent.
Als er in de wereld van zoekmachine optimalisatie één uitdrukking is waar je mee om de oren wordt geslagen, dan is het wel content is king. Het idee dat je teksten moet schrijven en deze moet delen om meer bezoekers en dus meer potentiële klanten naar jouw website te lokken. Klopt deze instelling, en zijn er alternatieven of misschien zelfs betere oplossingen voor je SEO? Iedere vorm van SEO heeft namelijk hetzelfde doel: je website hoger krijgen in de zoekresultaten van zoekmachines, in de eerste plaats in die van Google. Het idee achter content is king als methode voor SEO is vrij complex. In deze paragraaf proberen we het concept zo kort en helder mogelijk voor te stellen. Met content is king wordt bedoeld dat als je opgemerkt wil worden door Google en de gebruikers van Google, je teksten moet schrijven, videos op je website moet plaatsen, regelmatig moet updaten en dit alles zo vaak en zo efficiënt mogelijk met je klantenbasis en met je geïnteresseerden moet delen. De klassieke strategie hierbij is dat je op sociale media deelt dat je een artikel hebt geschreven en dat op je website hebt gezet.
De NLP Coach opleiding van de NLP Academie NLP voor coaches.
Dan is de NLP Coach opleiding van de NLP Academie meer dan de moeite waard. WAT LEER JE IN ONZE NLP COACH OPLEIDING. Module 1: NLP Practitioner 15 dagen. Je maakt kennis met de basis beginselen van NLP, leert hoe ons brein werkt en hoe je de werkelijkheid buiten om je heen waarneemt. Je leert hoe je samen met client doelen kunt stellen. Je leert alle interventies die horen binnen de NLP Practitioner. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP Academie de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven. Het volledige programma van de NLP Practitioner kun je hier bekijken.
VBA Programmeren in Excel Basis.
Excel Vervolg: Formules en berekeningen. Excel Vervolg: Datamanipulatie en draaitabellen. Excel Vervolg: Gegevensverbindingen en macro's.' Excel Expert: Formulieren en beveiliging. Office 365 Vervolg: Excel Online. VBA Programmeren in Excel Basis. VBA Programmeren in Excel Vervolg. Waarom een Excel training? Het volgen van een Excel training is een goede stap voor mensen die op kantoor werken.
stressmanagement training
Veel van onze coaches zijn ook opgeleid in begeleiding op persoonlijk gebied. Bovendien kennen zij de media van binnenuit. Met hen investeer je in je eigen ontwikkeling. Enkele themas: eenzaamheid, zelfvertrouwen, stressmanagement, grenzen aangeven, werkdruk, perfectionisme, burn-out preventie, werk/privé balans, communiceren, leidinggeven.
3 kansen in de crisis: ondernemen in coronatijd.
In deze blog vertel ik mijn persoonlijke ervaringen als coach met dit thema. Ik ben erg benieuwd wat er vanuit wetenschappelijk oogpunt over dit thema te melden valt. Wat is jouw visie op assertiviteit? PTSS en re-integratie. In de praktijk zien wij in re-integratietrajecten regelmatig cliënten met de diagnose PTSS. De verzekeringsarts heeft vastgesteld dat er benutbare mogelijkheden zijn en heeft belemmeringen in kaart gebracht, de arbeidsdeskundige heeft suggesties gedaan voor geschikte functies en de cliënt geeft vaak aan graag weer aan de slag te willen. Rico Verhoeven knokt voor werk. Al jaren delen zijn fans hun verhalen met hem. De afgelopen maanden zijn dat vooral veel verdrietige verhalen van mensen die door corona hun baan of bedrijf zijn kwijtgeraakt. 3 kansen in de crisis: ondernemen in coronatijd.
Trainingen de Baak.
Een training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? Maak kennis met onze trainingen en trainers tijdens de gratis Online Proeverij. De HerfstBaak in oktober en november. Persoonlijk en professioneel groeien tijdens onze 4-daagse trainingen in een prachtige en bosrijke omgeving.
Land Training Centre en Land Warfare Centre Koninklijke Landmacht Defensie.nl.
Het Land Training Centre en het Land Warfare Centre ondersteunen en begeleiden militairen tijdens trainingen, oefeningen en operaties. Land Training Centre. In het Land Training Centre werken opleiders, trainers en evaluatoren. Zij ondersteunen en begeleiden eenheden tijdens trainingen en oefeningen.
Certified Agile, Scrum DevOps Training En Meer Xebia Academy.
Deze 2-daagse Professional Scrum Product Owner Advanced training voor ervaren Product Owners biedt je de kans om te reflecteren op jouw rol en je skills te verbeteren. De training wordt gegeven door Robbin Schuurman, één van de twee masterminds achter het Six Stances of Product Owner Model.
Online leertraject energiecoach Hoom.
Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training op de aangegeven data. Je ontvangt dan twee weken voor de eerste groepsbijeenkomst van ons de inloggegevens voor de online leeromgeving en deelnamelinks voor de groepsbijeenkomsten.
Training: Doeltaal Leertaal Nuffic. Nuffic. Nuffic.
Training: Doeltaal Leertaal. In deze training neemt Sebastiaan Dönszelmann je mee in de didactiek van het effectief gebruiken van de doeltaal tijdens je lessen Frans of Duits. De training bestaat uit 5 sessies waarvan een deel online en een deel fysiek zal plaatsvinden.
Trainingen. ECI-Logo with TM. ECI-Logo with TM. ECI-Logo with TM.
Ridder iQ Key User Training. Ridder iQ Service Onderhoud training. U kunt ook diverse Ridder iQ-trainingen als e-learning volgen, zodat u waar u maar wilt en in uw eigen tijd de lesstof kan volgen en in een eigen oefenomgeving de vooraf opgenomen lesstof van de trainer kan doornemen.
Training bij Groothandel Kopen? Pro-JohnBeerens.com.
Gratis Bgorgeous Hairweave training. Log in voor prijzen. Toevoegen aan verlanglijstje. Bgorgeous Pro Training. Log in voor prijzen. Toevoegen aan verlanglijstje. Social Media Training 12 oktober. Log in voor prijzen. Toevoegen aan verlanglijstje. NailPefect workshop Build That Nail BIAB 11 November.
Training, coaching, advies, duurzame participatie en sterke arbeidsverhoudingen SBI Formaat.
Deze manier van werken is mij goed bevallen. Ik wil dan ook hierbij bedanken voor je opmerkingen op mijn ingeleverde werk. Elke training wordt op maat gegeven, en aanpassen op de trainingsdag zelf vanwege actualiteiten is ook nooit een probleem.
BCS Trainingen, workshops en seminars BCS.
Dan is de training Salarismodule speciaal voor u. We gaan dieper in op de mogelijkheden, zodat u kunt lezen en schrijven met de module Salarisadministratie. Tijdens de training Taakmanager leert u alle mogelijkheden benutten van de module Taakmanager van Delta.
Estafette Training Uitgeverij Zwijsen.
De training is er voor zowel het regulier basisonderwijs als voor SBO-scholen. Ben je op zoek naar een training voor een andere doelgroep, zoals voor onderwijsassistenten? Ook dat is mogelijk! We passen onze training dan aan, zodat deze geschikt is voor de desbetreffende doelgroep.
Home JPT Personal Training Coaching.
EVERYBODY NEEDS A HEALTHY BODY Lees meer Persoonlijke aandacht Personal Training. Coaching Lees meer Bodytec training Full body work-out in 20 minuten Lees meer Kom tot rust Investeer in jouw eigen gezondheid Lees meer Werk aan jouw weerstand 3 minuten in 110 graden Lees meer Direct geholpen Snel herstel bij JPT Lees meer Voor elk doel een passend plan Voedingadvies op maat Lees meer FItte en gezonde medewerkers JPT business Lees meer. Uniek concept in Nederland. Start nu met Personal Training. Je bent een ondernemer en wilt graag afvallen en je energiek voelen, maar het ontbreekt je wellicht aan tijd, motivatie of kennis? Dan ben je bij JPT aan het juiste adres. Iedere dag zakelijk goed presteren kan alleen als je fysiek en mentaal in topconditie bent. Je gaat samen met jouw eigen Personal Trainer aan de slag, in jouw eigen trainingsruimte, op een tijdstip dat jou het beste schikt. Nergens wordt Personal Training zo letterlijk genomen als bij JPT en samen met jou gaan wij voor het maximale resultaat. Gezond, energiek fit! Als ondernemer weet ik als geen ander dat het soms ontbreekt aan tijd.

Contacteer ons