Meer resultaten voor werkgever

werkgever
 
Voor mij als werkgever Aegon.
Voor mij als werkgever. Vind een onafhankelijk adviseur. Zakelijk Voor mij als werkgever. Pensioenoplossingen en inkomensverzekeringen voor uw bedrijf. De rol van de werkgever is sterk veranderd. Werknemers wisselen vaker van baan en u krijgt als werkgever steeds meer verantwoordelijkheden.
Ontslagprocedures werkgever Rechtspraak.
Onderwerpen Ontslag Ontslagprocedures werkgever. Als werkgever en werknemer samen geen overeenstemming bereiken over het einde van de arbeidsovereenkomst, kunnen zij allebei een ontslagprocedure starten. De te volgen procedure, bij het UWV of de kantonrechter, is afhankelijk van de situatie. Procedures bij de kantonrechter vallen onder het burgerlijk recht civiel recht.
Werkgever.
Uw werknemers informeren. Documenten voor werkgevers. Meld nieuwe werknemers aan en geef salariswijzigingen door via: Mijn Pensioenadministratie. U logt in met eHerkenning. U bent Werkgever. U bent Werknemer. U bent Oud-werknemer. U bent Gepensioneerde. U bent Werkgever. scroll naar beneden.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: werkgever. w e rkgever de; mv, meervoud: werkgevers 1 bedrijf dat, persoon die een of meer werknemers in dienst heeft. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Als werkgever College voor de Rechten van de Mens.
In Nederland discrimineren werkgevers vaker dan ze zich bewust zijn. Welk onderscheid mag een werkgever niet maken? Wanneer mag een werkgever wel onderscheid maken? Dat is vastgelegd in wetgeving. Heb je als werkgever een vacature? Dan zoek je hiervoor de beste kandidaat.
Bedrijfsfitness voordelen werkgevers Bedrijfsfitness Nederland.
Als werkgever bepaal jij de korting op een bedrijfsfitnessabonnement. De Belastingdienst geeft je hiervoor diverse mogelijkheden, zoals bruto/netto uitruil via brutosalaris of een onbelaste werkgeversbijdrage. Het rekenvoorbeeld laat zien uit welke opties je kan kiezen en wat de kosten/baten zijn.
Werkgever PME.
In deze interactieve sessies nodigen we deelnemers uit om samen met ons in gesprek te gaan over wat met pensioen gaan betekent, wat er allemaal mogelijk is en hoe je jezelf hier het beste op kan voorbereiden. Als werkgever kun je hier ook aan deelnemen.
ARBEIDSRECHTER.nl: info over wie feitelijk de werkgever is.
Wie is de werkgever? Wie is de werkgever? Wie is de werkgever? De persoon van de werkgever kan verschillen.: Een natuurlijk persoon, zoals de eigenaar van een eenmanszaak, een beroepsbeoefenaar, een maat van een maatschap of vennoot van een vennootschap.
Verplichtingen werkgever bij ziekte werknemer Re-integratie Kiezen.
Als werkgever bent u wettelijk verplicht om het loon van uw zieke werknemer voor minimaal 70% gedurende twee jaar te betalen. Een derde jaar kan volgen als het UWV stelt dat u zich als werkgever onvoldoende heeft ingespannen bij het re-integreren van de zieke werknemer en/of bepaalde rapportages niet juist en tijdig heeft verzorgd.
Wat kan ik doen als ik een meningsverschil met mijn werkgever heb? Rijksoverheid.nl.
Het arbeidsrecht gaat er vanuit dat u een goede werknemer bent en dat uw werkgever goed werkgeverschap vertoont. Wat dit precies inhoudt, staat niet in het Burgerlijk Wetboek BW omschreven. Maar het betekent bijvoorbeeld dat uw werkgever u een keer mag vragen over te werken als dat nodig is.
Werkgeversaanpak.
Een bericht lezen of typen tijdens het rijden maakt dat risico zes keer zo groot. Veilig rijden is MONO rijden. Zonder afleiding en met volle aandacht voor het verkeer. Daarbij zorgt ongestoord onderweg zijn voor minder stress. Logisch dus, dat je als werkgever de MONO-gedachte omarmt.

Contacteer ons